Pink Parents is dé webshop voor moderne gezinnen.

 

Pink Parents is de eerste (en enige) webshop in Nederland met (kraam)cadeau’s en kinderproducten voor regenbooggezinnen. Tegenwoordig bestaan gezinnen in vele vormen. Pink Parents verkoopt geschenken die speciaal ontworpen zijn voor alle ouders, kids en baby’s binnen de LHBTI+ gemeenschap. Kleurrijk, kwalitatief en met een knipoog ;)

Toen Sylvia en Wendy hun dochter Evy verwachtten, viel het ze op dat de meeste kraamcadeaus gericht zijn op de heteroseksuele gezinnen. Dat zette ze aan het denken. Waarom waren er bijna geen rompertjes met teksten voor baby's met twee vaders of twee moeders? Natuurlijk kun je een rompertje cadeau geven waarop staat ‘I love mama’. Maar hoe leuk is het om als lesbisch stel een rompertje te krijgen met ‘I love my mommies’?!

Een uniek concept
Pink Parents is binnen Nederland de eerste webshop voor gezinnen met twee vaders, twee moeders, transgenderouders, meervoudig ouderschap,non-binaire ouders, ouders die hun kind(eren) genderneutraal opvoeden en alle combinaties die hierboven niet genoemd staan. Eigenlijk dus voor iedereen die zich met de LHBTI+ gemeenschap verbonden voelt. De missie van Pink Parents is dan ook: voor ieder uniek gezin een passend cadeau dat zegt: “Welkom op de wereld, jij mag zijn wie je bent!”

Toepasselijke teksten en een knipoog
Het assortiment van Pink Parents bestaat onder andere uit rompertjes en T-shirts met toepasselijke teksten, genderneutrale cadeaus en Pride kinderkleding. Je vindt hier ook cadeaus met een knipoog zoals de ‘Homofiele doek’ en natuurlijk andere leuke producten in alle kleuren van de regenboog. Ieder cadeau wordt met zorg ingepakt zodat uitpakken een feestje is.

Over Pink Parents
Alle producten in de collectie zijn door Evy en haar twee mama’s uitgeprobeerd zodat je zeker weet dat je een fijn product cadeau geeft. Voor de rompertjes, T-shirts en andere producten van stof wordt uitsluitend gebruik gemaakt 100% biologisch katoen zodat ze ook voor kleintjes met een gevoelige huid geschikt zijn. Meer over Pink Parents en de collectie vind je op www.pinkparents.nl