Verzenden en retourneren

 

Verzending

 

We versturen jouw bestelling altijd met PostNL. Al onze artikelen passen over het algemeen in de brievenbus. We hanteren 1 vast tarief van € 2,99 per bestelling. 

Wij doen natuurlijk ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bestellingen die vandaag geplaatst worden, worden gegarandeerd de volgende werkdag verstuurd. Plaats je je bestelling voor 15.00 uur dan proberen wij deze nog dezelfde dag te versturen. Bestellingen geplaatst in het weekend worden de eerst volgende werkdag verzonden. 

 

Over het algemeen geldt: 

Besteld voor 15.00 uur op:

Maandag > bezorgt op dinsdag

Dinsdag > bezorgt op woensdag

Woensdag > bezorgt op donderdag

Donderdag > bezorgt op vrijdag

Vrijdag > bezorgt op zaterdag

Zaterdag > bezorgt op dinsdag

Zondag > bezorgt op dinsdag

 

Eventuele vertraging bij PostNL is altijd mogelijk, wij hebben hier geen invloed op.

 

Retourneren

 

Mocht je iets willen retourneren, dan zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  1. Retourneren kan alleen binnen het gestelde retourtermijn van 14 dagen (14 dagen gaan in na ontvangst van de bestelling). 
  2. Retourkosten die gemaakt worden zijn voor eigen rekening. 
  3. Het retour sturen van ontvangen producten geschiedt op risico van de klant. Wij adviseren daarom om alles aangetekend te versturen. Op deze manier ben je altijd verzekerd dat de bestelling bij ons aankomt. 
  4. De artikelen die niet naar wens zijn, moeten in de originele verpakking, ongedragen en onbeschadigd verstuurd worden. Artikelen die daar niet aan voldoen, worden niet retour genomen. 
  5. Stuur de artikelen die bij ontvangst niet naar wens zijn in de originele verpakking naar onderstaand retouradres. Vermeld hierbij duidelijk de reden van retourneren.
  6. Als wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen, in de originele verpakking, ongedragen en zonder beschadigingen, zal het aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, worden terugbetaald. 
  7. De terugbetaling wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde bestelling verricht. 

 

Retouradres:

Casual Pride

Raamweg 55 B

4196 HP  Tricht